5

Fönsterputsning

Vi erbjuder dig bra och billig fönsterputs vid ett enstaka tillfälle eller om du är intresserad av fönsterputs löpande, exempelvis vår och höst. Fönsterputsning är lätt, nästan alla kan putsa fönster. Ändå blir det aldrig av när man ska göra det själv! Därför finns vi, ägna dig åt dina favoritsysselsättningar så tar vi hand om fönsterputsningen hemma hos dig. Vi kan hjälpa dig med fönsterputs som bor i lägenhet och villa, även inglasade balkonger på hög höjd är inga problem för oss!

Mest populära service

Flyttstäd

Vad roligt att flytta till en ny bostad, som en nystart i livet. Det kan dock vara mycket att fixa med under flytten. Eftersom hela ditt liv ska plockas ner ner och flyttas. Och när bostaden är tom behöver du städa den. Något som du kanske inte är så sugen på. Du vill ju bara komma igång i ditt nya hem.

Kontorsstäd

Att ha ett rent kontor har många fördelar, både för dina affärer och för trivseln för dina kollegor. Ingen vill komma till jobbet om det är stökigt och smutsigt. Men ni ska inte behöva tänka på om kontoret är städat, Vi special-anpassar våra tjänster för att passa erat behov. låt oss lösa ert kontorsstäd.

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst har öppet dygnet runt. Ring oss om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig.

090-10 09 09