v4

Lokalstäd

Letar du efter en städfirma som alltid sätter kundens önskningar i första rummet? Då kan vi på Städa Smart hjälpa till. Vi utför städning åt företag, föreningar som är i behov av lokalstädning för affärs- och nöjeslokaler, idrottshallar, lager, garage. Vi erbjuder våra tjänster till ett bra pris samt schyssta vilkor för våra anställda. Vi strävar alltid för att uppnå 100% kundnöjdhet och har ett klimat-tänk genom att endast använda miljömärkta produkter.

Mest populära service

Flyttstäd

Vad roligt att flytta till en ny bostad, som en nystart i livet. Det kan dock vara mycket att fixa med under flytten. Eftersom hela ditt liv ska plockas ner ner och flyttas. Och när bostaden är tom behöver du städa den. Något som du kanske inte är så sugen på. Du vill ju bara komma igång i ditt nya hem.

Kontorsstäd

Att ha ett rent kontor har många fördelar, både för dina affärer och för trivseln för dina kollegor. Ingen vill komma till jobbet om det är stökigt och smutsigt. Men ni ska inte behöva tänka på om kontoret är städat, Vi special-anpassar våra tjänster för att passa erat behov. låt oss lösa ert kontorsstäd.

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst har öppet dygnet runt. Ring oss om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig.

090-10 09 09