5

Grovstäd

Ibland räcker det inte med en vanlig städning utan det behövs städas rent från grunden. Då är det dags för en grovstädning. En grovstädning av hemmet innebär att man genomför en mer omfattande städning av hemmets alla utrymmen och ytor än vad som görs vid en vanlig veckostädning. Se längre ner vilka moment som ingår.Vi på Allt Care Lokal Vård har stor erfarenhet av grovstäd och vet vad som behöver göras för att din bostad ska bli helt ren.

Mest populära service

Flyttstäd

Vad roligt att flytta till en ny bostad, som en nystart i livet. Det kan dock vara mycket att fixa med under flytten. Eftersom hela ditt liv ska plockas ner ner och flyttas. Och när bostaden är tom behöver du städa den. Något som du kanske inte är så sugen på. Du vill ju bara komma igång i ditt nya hem.

Kontorsstäd

Att ha ett rent kontor har många fördelar, både för dina affärer och för trivseln för dina kollegor. Ingen vill komma till jobbet om det är stökigt och smutsigt. Men ni ska inte behöva tänka på om kontoret är städat, Vi special-anpassar våra tjänster för att passa erat behov. låt oss lösa ert kontorsstäd.

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst har öppet dygnet runt. Ring oss om du har några frågor eller funderingar så hjälper vi dig.

090-10 09 09